Újdonság a ŠKODA-ról
2020.10.05.

A kerékpárosok támogatójaként a Tour de Hongrie-n

Valter Attila mesébe illő győzelme tette emlékezetessé a 41. alkalommal megrendezett magyar világversenyt, mi pedig büszkék vagyunk arra, hogy támogatóként részt vehettünk az izgalmas küzdelemben.
skoda

A ŠKODA autói kísérték végig az öt napos versenyen a 119 kerékpárost: az útvonal Esztergomból indult és a Kékestetőn ért véget. A rajtnál a már megszokott hangulat és látvány várta a versenyzőket és a nézőket, a korábbi évekhez hasonlóan mi is jelen voltunk a bazilika előtti standok között.

Több mint 120 évvel ezelőtt márkánk kerékpárgyártó vállalatként született meg. Bár azóta rengeteg változáson és fejlődésen mentünk keresztül, nem felejtjük el, honnan indultunk: így lettünk a Tour de Hongrie támogatói és ezért építettük fel a We Love Cycling kerékpáros közösségét. A versenyen mindkét márka jelen volt, más-más szerepekben: a ŠKODA, autóival megbízható társként a versenyzők számára, a zöld mez szponzoraként a szervezőket támogatva és izgalmas játékokkal a nézők szórakoztatására állított standot, a We Love Cycling pedig a hobbikerékpárosok és a fenntartható biciklizés szolgálatában tartott előadást. 

Valter Attila győzelme megkoronázta az izgalmas versenyt: 15 év óta először vihette haza magyar kerékpáros a bajnoki címet jelző sárga trikót. A második legrangosabb zöld trikó a gyorsasági pontverseny legjobbjának jár, így idén Jakub Mareczko nyerte el. Eddig legtöbbször a szlovák Peter Sagan viselte a zöld mezt, összesen hétszer.

Már ki is hirdették a jövő évi Tour de Hongrie időpontját: május 12 és 16 között a tervek szerint Budapestre is ellátogat a mezőny. Mi biztosan ott leszünk!