Tétény Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Élőben a helyszínről és virtuálisan – Kétszeresen is megünnepli az új ENYAQ iV világpremierjét 2020. szeptember 1-jén a ŠKODA
2020.08.28.
Újdonság a ŠKODA-ról

Élőben a helyszínről és virtuálisan – Kétszeresen is megünnepli az új ENYAQ iV világpremierjét 2020. szeptember 1-jén a ŠKODA

Mindjárt kétszeresen is sor kerül az új ŠKODA ENYAQ iV világpremierjére szeptember 1-jén, 19:00 órakor: a márka első tisztán elektromos, akkumulátorhajtású SUV-modelljének prágai bemutatójával párhuzamosan a ŠKODA első ízben kínál újszerű, virtuális online formátumú premiert is minden ŠKODA-rajongó számára, akik így hozzáférési korlátozás nélkül, élőben vehetnek részt az eseményen. Ennek során egyénileg állítható, 360 fok látószögű kamerák közvetítenek a nézők számára olyan érzést, mintha maguk is az események középpontjában lennének, a modellbemutató élő közvetítését megelőzően, illetve követően pedig virtuális ŠKODA-pavilonban sétálhatnak. A digitális bemutatóteremben először a ŠKODA VISION iV koncepciótanulmány, majd a ŠKODA ENYAQ iV megtekintésére is minden szemszögből lehetőség nyílik, az élő stúdióban zajló interjúk mellett pedig a ŠKODA Moziban számos videó látható a vállalat tevékenységének minden területéről. A felhasználók digitális bemutatóteremi környezetben, forgószínpadon vehetik szemügyre a vállalat 125 éves történetének bizonyos modelljeit, de a ŠKODA a Tour de France hosszú évek óta tartó szponzorálásába is betekintést kínál.

skoda

ENYAQ iV modelljével a ŠKODA jelentős lépést tesz elektromos mobilitási stratégiája megvalósítása felé. Ennek megfelelően a vállalat a modellbemutató tekintetében is új utakra lép, a prágai hagyományos rendezvénnyel párhuzamosan ugyanis első ízben újszerű online-prezentáció formájában is megrendezi a ŠKODA ENYAQ iV világpremierjét. Ily módon a ŠKODA rajongói a világ minden részéről élőben lehetnek tanúi, amint lehull a lepel a cseh autógyártó a Volkswagen Csoport moduláris elektromos platformjának (MEB) műszaki alapjaira épülő, első sorozatgyártású modelljéről. Mivel e virtuális modellbemutató során 360 fokos látószögű kamerákat alkalmaznak, nézőinek olyan érzése támad, mintha csak maguk is a teremben ülnének.

Virtuális pavilon más-más ŠKODA-világokkal
A ŠKODA ENYAQ iV világpremierjét megelőzően, illetve követően virtuális ŠKODA-pavilonban sétálhatnak az online-látogatók, ahol a digitális bemutatóteremben először az a VISION iV koncepciótanulmány fogadja őket, amellyel a ŠKODA új, tisztán elektromos, akkumulátorhajtású SUV-modellje számos elemére kínált már konkrét betekintést. Az élő-bemutató után a ŠKODA ENYAQ iV is megjelenik a bemutatóteremben, s a 360 fokos látószögnek köszönhetően a felhasználók minden oldalról alaposan szemügyre vehetik mindkét autót, amelyekről átfogó információs anyag is letölthető. Az élő stúdióban egyebek mellett szakértői interjúkra kerül sor, s ha a felhasználók egy-egy kattintással az interjú-stúdióba lépnek, a 360 fokos kamerával a teljes helyiséget beláthatják. Az ENYAQ iV leleplezése előtti és utáni 20-20 percben a ŠKODA különböző érdekes témáiról beszélnek a moderátorok, a nézők pedig a vállalat közösségimédia-csatornáin keresztül saját kérdéseiket is élőben küldhetik be. A ŠKODA Moziban a felhasználók digitális bemutatóteremi környezetben, forgószínpadon tekinthetik meg a vállalat 125 éves történetének bizonyos modelljeit.

A galériaszinten a ŠKODA 1000 MB, a ŠKODA 640 SUPERB, a ŠKODA 1101 "Tudor" és a ŠKODA L&K S társaságában egy ŠKODA RAPID Six és egy ŠKODA POPULAR MONTE CARLO is várja a látogatókat. E gépkocsik, akárcsak egy bemutatóteremben, minden szemszögből megtekinthetők. A szemközti oldalon a ŠKODA által immár 17 éve partnerként támogatott Tour de France kerékpárversenyhez kapcsolódó exkluzív tartalmakba nyerhetnek betekintést a felhasználók.

 

Digitális beléptetés már 18:40 órakor - húsz perccel az élő bemutató előtt
Akárcsak a prágai járműbemutató vendégei, a virtuális rendezvény látogatói is egyéni érdeklődésük szerint döntenek, milyen sorrendben kívánják megtekinteni az egyes területeket. Az egyetlen kivétel a 19:00 órától sugárzott élő közvetítés, amelynek kezdetét egy perccel korábban jelzik a felhasználók számára. A virtuális pavilon már húsz perccel a bemutató előtt nyitva áll és az eseményt követő két órában is látogatható.

A ŠKODA ENYAQ iV virtuális premierjére vezető út egyszerű és rövid: az érdeklődők a https://skoda-virtual-event.com címen, a ŠKODA közösségimédia-csatornáin (Facebook és Twitter) keresztül vagy a ŠKODA Storyboard oldaláról (www.skoda-storyboard.com) érkezhetnek a virtuális bemutató céloldalára. Az épp igénybe vett eszköz operációs rendszerének, valamint a Chrome, Firefox vagy Safari böngészők verziószámának gyors ellenőrzését követően a hozzáférés ingyenes és korlátlan.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.