Tétény Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ŠKODA VISION iV: pillantás a jövőbe
2019.02.19.
Újdonság a ŠKODA-ról

ŠKODA VISION iV: pillantás a jövőbe

Ez a négyajtós crossover-coupé a következő lépés a ŠKODA elektromos jövője felé. Egy sportosan kialakított koncepciómodell, amely aerodinamikailag optimalizált 22 hüvelykes kerekeken áll. Az autó az MEB padlólemezre épül, amely a Volkswagen csoport moduláris platformja az elektromos autói számára. A fejlett technológiát jó példázzák a szárnyra emlékeztető visszapillantó tükrök, amelyek kamerákat rejtenek.

Vision iV

Bár egy elektromos modellnél már nem beszélhetünk funkcionális hűtőrácsról, a ŠKODA VISION iV újonnan értelmezett, karakteresen széles rácsával mégis vonzza a tekintetet. A finom, függőleges bordázást kristályos szerkezetet egészíti ki. A rács felső részén vízszintes fénycsík kapcsolja össze a fényszórókat. A sportos megjelenést fokozzák a két oldalt elhelyezkedő nagy légbeömlők.

„Az orr-részen a fényszórókat összekötő vékony, penge szerű fénycsík ezentúl a ŠKODA elektromos autóinak jellegzetes dizájneleme lesz. Meghatározza a tanulmányautó arcát, nagyon modern és friss megjelenést biztosít, ugyanakkor magabiztosságot és erőt sugárzóvá teszi a formát” – mondja az egyik legszembetűnőbb formai újdonságról Oliver Stefani, a ŠKODA főtervezője.

Az autó hátulján a kristály dizájnú LED-es lámpák a meghatározóak, amelyeket a ŠKODA jellegzetes, C-alakú helyzetjelzőinek újra értelmezett változatában rajzolták meg. A hátsó ajtón található ŠKODA felirat piros háttérvilágítást kapott. A alul a vékony világító csík teszi teljessé a formát, amely a hátsó diffúzor szélességét hangsúlyozza.

A ŠKODA  VISION iV Genfben debütál március elején.

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.