Tétény Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. KLEMENT – Képek a ŠKODA az EUROBIKE 2019 alkalmával kiállított, innovatív elektromos kétkerekű-koncepciójáról
2019.09.20.
Újdonság a ŠKODA-ról

KLEMENT – Képek a ŠKODA az EUROBIKE 2019 alkalmával kiállított, innovatív elektromos kétkerekű-koncepciójáról

KLEMENT kétkerekű-koncepciójával a ŠKODA a friedrichshafeni (Németország) EUROBIKE nemzetközi kiállításon kínált betekintést arra, hogyan képzeli el a modern metropoliszokban a jövő hosszú távon fenntartható mikromobilitását. A BFO Mobility kiállítási standján a ŠKODA négy kilowattos kerékagymotorral szerelt és innovatív kezelés jellemezte, tisztán elektromos hajtású KLEMENT kétkerekű-koncepcióját mutatja be.

skoda

A hátsó kerékagymotor legnagyobb teljesítménye négy kilowatt és akár 45 kilométer/óra sebességre is gyorsíthatja a járművet. A két, egyaránt 52 cellából felépülő lítiumion-akkumulátor kapacitása összesen 1250 Wh és akár 62 kilométeres hatótávot is lehetővé tehetnek, emellett egyszerűen kivehetők és a hálózati elektromos csatlakozóról vagy menet közben a rekuperáció segítségével tölthetők. Az optimális biztonság szolgálatában a KLEMENT elöl blokkolásgátlóval (ABS) kiegészített, hidraulikus fékkel és korszerű LED-világítástechnikával készül.

A KLEMENT jövőbeni esetleges sorozatgyártású változata még számos új ötlettel is bővülhet, például vezetői segédrendszerek, a Function on Demand szolgáltatás vagy épp a különleges hababroncsok formájában. Utóbbiak a futócipőkben használatos csillapítóanyagból készülnek, a közlekedés különösen kényelmes és alacsony zajszintű élményét kínálva.

Az EUROBIKE mintegy 1400 kiállítóval világszerte a legjelentősebb kerékpár-kiállítás és-vásár, amelyet Friedrichshafenben, az idén szeptember 4. és 6. szakmai napokkal és szeptember 7-i közönségnappal rendeznek meg.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.