Tétény Autóház Hírek

Aktuális híreink

  • ŠKODA
    Újdonság a Volkswagentől 2024.03.29.

    Boldog születésnapot! Ma 50 éve gördült le az első Volkswagen Golf

    1974 március 29 – napra pontosan 50 éve gördült le az első Volkswagen Golf a wolfsburgi gyártósorról. Biztos számítottak az új korszakba lépő kompakt sikerében, de ekkor még biztosan ők sem gondolták, hogy a széria 37 millió eladott példánnyal a gyártó legnépszerűbb sorozata, sőt, Európa legnépszerűbb autója lesz.

  • VOLKSWAGEN
    Újdonság a Volkswagentől 2023.11.28.

    Bemutatkozott az új Tiguan

    A Volkswagen világpremier keretében mutatja be a teljesen új fejlesztésű Tiguan modellt, és ezzel a bestseller harmadik generációját. A Tiguan jelenleg világszerte a Volkswagen egyik legsikeresebb modellje: 2007-es debütálása óta több mint 7,6 millió vásárló döntött a kompakt SUV mellett. Az új nemzedék már 2024 első negyedévében a kereskedésekbe kerül.A Volkswagen világpremier keretében mutatja be a teljesen új fejlesztésű Tiguan modellt, és ezzel a bestseller harmadik generációját. A Tiguan jelenleg világszerte a Volkswagen egyik legsikeresebb modellje: 2007-es debütálása óta több mint 7,6 millió vásárló döntött a kompakt SUV mellett. Az új nemzedék már 2024 első negyedévében a kereskedésekbe kerül.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.