Tétény Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Közlekedik a család 2022 – Indul a területi forduló, a fődíj idén egy új FABIA modell
2022.05.10.
Újdonság a ŠKODA-ról

Közlekedik a család 2022 – Indul a területi forduló, a fődíj idén egy új FABIA modell

Idén újra sor kerül az Autós Nagykoalíció, az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság, valamint a ŠKODA Magyarország által rendezett „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőre. A szervezők célja ezzel az, hogy minél szélesebb körben felhívják a figyelmet a körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedési magatartás fontosságára. A verseny fődíja egy új ŠKODA FABIA modell.

ŠKODA

A családok számára újra eljött a lehetőség, hogy megmutassák, mit tudnak a biztonságos közlekedésről: területi fordulókkal veszi kezdetét a „Közlekedik a család.” Május 21. és június 18. között országszerte húsz helyszínen kerülnek megrendezésre a regionális válogatók, melyekre bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező család benevezhet, ha legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá amennyiben hat és tizenhét év közötti gyermeket, gyermekeket nevelnek. A területi versenyeket a fővárosi és a megyei balesetmegelőzési bizottságok a lokális ŠKODA márkakereskedésekkel együttműködve bonyolítják le.

A legjobban teljesítő családok az augusztus 26-28. között megrendezésre kerülő országos döntőben versenghetnek majd az első helyért, és a fődíjért, egy ŠKODA FABIA Ambition 1.0 TSI modellért. Azonban az első helyezett mellett azok is jutalmat érdemelnek, akik az élmezőnyben végeztek: a 2-20. helyezett család egy-egy belföldi hosszú hétvégére szóló üdülést nyer, míg a többi országos döntőbe jutó család is ajándékkal gazdagodhat. Mivel a szervezők célja az, hogy minél több gyermekhez és családhoz jusson el a közlekedésbiztonság fontossága, igyekszik a nevező családok gyermekeinek iskoláit is támogatni. Azok az iskolák, amelyekből a legtöbb résztvevő indul, több százezer forint értékű iskolaszert nyerhetnek.

Idén lesz tíz éve, hogy a ŠKODA csatlakozott a „Közlekedik a család” szervezőihez és elkezdte azt a munkát, ami a mai napig meghatározza hazai működését, azaz kiemelten kezeli a családok biztonságos mobilitását. „A ŠKODA filozófiája szerint egy autó akkor lesz igazán szerethető családtag, ha használható, megbízható és ott segít, ahol tud. Ezért tartjuk fontosnak azt, hogy a mindennapi autózást megkönnyítő asszisztens rendszerek és Simply Clever megoldások mellett igyekezzünk figyelmet fordítani a közlekedésbiztonságra is, amely össztársadalmi érdek” – mondta Németh János, a ŠKODA márkaigazgatója.

További részletek a vetélkedőről és a nevezésről: https://www.kozlekedikacsalad.hu/

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.